MMA-Revyen – 09.06.2015 – Episode 105

I episode 105: Redaksjonen bobler over, triviakonkurranse og UFC 188.

I ukens MMA-revyen prøver vi så godt som mulig å lovprise til nå årets beste Fight Night, med ikke bare fantastiske fights men også en noe underlig ond seierstale fra Ben Rothwell. Ettersom dette er siste planlagte sending før sommeren har alle fått lov til å ta med godteri. Dette gir en sukkereffekt som man ser hos barn blant særlig to av MMA-revyens mer flåsete medlemmer.

Da det var for første gang på lenge var mangel på lytterspørsmål satte Andreas i gang en meksikansk-preget fun fact quiz om UFC 188. Vinneren får en spesiell premie, selvsagt på bekostning av taperen.

UFC 188 som har tungvektsbeltet på spill blir nøye analysert. Vi peker ut tre gode kamper på underkortet, før vi metodisk går gjennom de viktigste kampene på hovedkortet. Her blir objektiv analyse og magefølelse lagt frem.

Finn oss på Stitcher
Finn oss på RSS
Finn oss på iTunes

Leave A Comment