Andreas stiller med monotont høysnueblikk, mens Torstein som vanlig bobler over av ungdommelig energi.

MMA-Revyen – 05.06.2015 – Episode 104

I episode 104: Condit-kjærlighet, diktdeklamasjon og UFC Fight Night New Orleans.

I ukens episode av MMA-Revyen oser vi over av lovord om Carlos Condit. Condit leverte noe av det beste vi har sett fra han, og viste at han fortsatt er et svært aktuelt navn i weltervektdivisjonen i UFC. I tillegg hadde vår danske venn Nicolas Dalby en god debut, og overrasket seg selv med å vinne en delt avgjørelse mot den tidligere brasilianske Jungle Fight-mesteren. Vi sneier også innom det offisielle samarbeidet mellom UFC og USADA, og spekulerer i hvordan en ren sport vi se ut.

I lytterspørsmålssegmentet snakker vi om alle ballesparks mor, nemlig det sparket Ryan Jimmos favorittdeler mottok. Bør slike forseelser straffes hardere enn slik det er idag, da effekten åpenbart ligger igjen lengre enn fem minutter? Vi snakker også om José Aldos uttalelser knyttet til Reebok-avtalen, Ronda Rouseys stjernestempel, samt gir deg et par tips til hvordan du kan tjene penger på oddsen i helgen.

Vi snakker selvfølgelig om UFC Fight Night New Orleans, fra tøysearenaen Smoothie King Center. Småklein promovideo til tross, dette kortet har et par kamper man kan glede seg over. Vi trekker frem spesielt Dustin Poirer mot Yancy Medeiros, og Matt Mitrione mot Ben Rothwell som hovedgodbitene fra dette kortet.

Finn oss på Stitcher
Finn oss på RSS
Finn oss på iTunes

Leave A Comment