Sverre eier både sendingen og pressekonferansen i etterkant denne uken.

MMA-Revyen – 27.05.2015 – Episode 103

I episode 103: UFC 187, dialektrevyen og skandinavisk aften på Fight Night Goiania.

I ukens episode av MMA-Revyen snakker vi om UFC 187 som virkelig innfridde med sine svært spennende betydningsfulle kamper. Vi snakker om Islam Makhachevs imponerende og ikke overraskende (for Sverre) seier mot Leo Kuntz til Rafael Natals ufine åpning mot Uriah Hall (les: ballespark) og Halls manglende mentale game. Videre diskuterer vi fluevektdivisjonens problemer som ikke har løst seg etter UFC 187. Hvem fortjener egentlig kamp mot den dominerende tittelholderen Demetrious Johnson? Er Andrei Arlovskis kamp mot Travis Browne noe av de mest underholdende minuttene på lenge? Og hva er det neste for Weidman og den nye tittelholderen Daniel “this is my press conference” Cormier?

I ukens lytterspørsmål tar vi blant annet for oss Weidmans nedtakningsteknikk, UFC i Glasgow, Cormiers MMA-grappling og viktigheten av styrketrening for en MMA-fighter.

Avslutnigsvis snakker vi litt om kommende helgs UFC Fight Night 67 med Carlos Condit vs Thiago Alves på plakaten. Dette kortet har også en skandinavisk UFC-debutant i Nicholas Dalby. Hva vil en seier for Dalby bety for det skandinaviske MMA-nivået?

Finn oss på Stitcher
Finn oss på RSS
Finn oss på iTunes

Leave A Comment