Episode 100 post-mortem, fra venstre: Denim-Roaldsnes, Smile'n Sverre Humberset og nasjonalfølelsepreget barnealibi Torstein Sandaa.

MMA-Revyen – 13.05.2015 – Episode 101

I episode 101: Supertankeren Mark Hunt, TUF 23 Dagistani Cowboy vs Stockton 209, norske debutanter og UFC Fight Night Manila.

I ukens episode av MMA-Revyen har vi med oss Kristian Lapsley og Nils-Henrik Tjikkom, som begge hadde proffdebut i helgen på . De forteller om veien til proffkarriere, mangelen på humor i engelsk MMA og opplevelsen av å gå på proffstevne i England. I tillegg gir oss en break-down av hverandres kamper. Her mangler det ikke på superlativer!

Vi tar selvfølgelig for oss helgens eksplosjon fra Adelaide, Australia. Noen ganger lurer MMA-gudene oss til å senke forventningene våre, for så å gi oss fem gode timer underholdning. Vi lot oss imponere av Robert Whittaker, irritere over Kyle Noke og Alex Chamers og sympatisere med Mark Hunt. Hva skal egentlig til for å få en kamp stoppet i Australia?

I lytterspørsmålssegmentet snakker vi om vår line-up for vår drømmesesong av The Ultimate Fighter, og om hvorvidt Tyron Woodley er i posisjon til å sette seg helt på bakbeina. Vi går også innpå det mye rapporterte managermøtet i Las Vegas. Skal utøverne i UFC endelig møte hardt med hardt?

Vi navigerer deg selvsagt igjennom UFC Fight Night Manila, UFCs første besøk på Fillipinene. Selv om underkortet er svært lokalpreget, kan kortet friste med både Mark Munoz avskjedskamp, Gegard Mousasi mot Costas Phillipou og en nestensuperkamp i Frankie Edgar mot Urijah Faber.

Finn oss på Stitcher
Finn oss på RSS
Finn oss på iTunes

Leave A Comment