Fra venstre: Kristopher Schau, Sverre Humberset Hagen, Andreas Roaldsnes og Barnealibiet.

Episode 100

I episode 100: Kristopher Schau som gjest, tidenes beste lytterspørsmålsmix og revyen feirer seg selv.

I anledning MMA-Revyens episode 100 har vi fått inn Kristopher Schau som medprogramleder. Han snakker om sitt forhold til MMA som spenner seg helt tilbake til 90-tallet. Dette starter en grundig mimreseanse  i panelet tilbake til gamle helter som regjerte “back in the old days”. Schau forteller om hvordan han fant MMA-videoer i en slibrig hylle på platesjappe i London, og hvordan han reiste dit en gang i året på nittitallet for å få tak i alt.

I ukens lytterspørsmål blir Schau og Revyen spurt om blant annet hvem vi helst ville gått kamp mot (ikke fightere, men hvem som helst i hele verden). Jonas Gahr Støre, Justin Bieber og Bjørn Rune Gjeldsten er alle med i diskusjonen. Vi blir ogsp spurt om hvilke historiske figurer vi ville sett i en tittelkamp i UFC. Vi får anledning til å stjele evner fra fightere for å modifisere oss selv, og lufter muligheten for TUF Norge-innspilling på danskebåten. I tillegg får vi en grundig økonomisk gjennomgang av Reebok-avtalen og hvor mye UFC-fightere egentlig tjener omregnet i konsumprisindeksjusterte norske kroner.

Vi tar også for oss helgens UFC event som har Stipe Miocic vs Mark Hunt på plakaten. Er det egentlig mye å glede seg til? VI gleder oss i hvert fall til hovedkampen. I tillegg forteller Schau hvorfor han har et særlig godt forhold til australske Anthony Perosh, denne litt usannsynlige, mellomlederutseende fighteren i UFCs lett tungvektsdivisjon.

Hipp hurra for oss, og tusen takk for at dere har hjulpet oss å nå 100 episoder!

Finn oss på Stitcher
Finn oss på RSS
Finn oss på iTunes

Leave A Comment