Opphetet debatt rundt fenomenet Jon Jones.

MMA-Revyen – 29.04.2015 – Episode 99

I episode 99: UFC 186, Norges-håp i TUF og Jon “Coke” Jones på nye eventyr.

I ukens episode av MMA-Revyen tar vi for oss UFC 186. Det svært reduserte kortet levde vel såvidt opp til forventningene, og nok en gang befestet Demetrious “Mighty Mouse” Johnson sin posisjon som en av verdens aller beste MMA-utøvere. I tillegg fikk vi et gjensyn med Michael “Going Nowhere” Bisping. Har toget gått for The Count, eller har han et siste tittelforsøk igjen i tanken?

I lytterspørsmålssegmentet tar vi for oss rammene og konsekvensene av Reebok-avtalen til UFC. Nye detaljer har kommet frem i lyset, men hvem tjener egentlig på dette? Til Andreas store fortvilelse snakker vi også litt om Mayweather vs Pacquiao som smeller til i helgen. Vi tar også opp Ben Askrens muligheter i UFC, Hector Lombards røykteppe av en uttalelse om kamp mot Josh Barnett i Metamoris og våre norske håp i The Ultimate Fighter 22 tryouts.

Som de fleste MMA-fans vet har Jon Jones vært ute å vasset tidligere, men denne gangen virker det som han har hoppet uti på den dype enden. Men han er ikke dømt for noe ennå. Er UFCs reaksjon riktig? Bør utøvere holdes til en høyere moralsk standard enn folk flest? Det kan virke som den eneste som kunne ta fra Jon Jones tittelen er han selv.  Vi tar debatten, og debatt ble det, i episode 99.

Finn oss på Stitcher
Finn oss på RSS
Finn oss på iTunes

Leave A Comment