Fra venstre: høyesterettsdommer Torstein, en nattevaktsliten Sverre og en svært ydmyk Andreas.

MMA-Revyen – 23.04.2015 – Episode 98

I episode 98: (Herregudforetkort) UFC on Fox 14, fremtiden i middleweight, høyesterettsdommer Rampage og UFC 186.

I ukens episode av MMA-Revyen går vi igjennom fyrverkeriet UFC on Fox 14. Fra start til slutt, gjennom samtlige kamper bydde UFC opp til dans, og vi tok gladelig imot invitasjonen. Vi diskuterer herligheten, og prøver å se på fremtiden til de forskjellige utøverne.

I ukens lytterspørsmål tar vi for oss det fremtidige tittelbildet i middleweight. Rockhold eller Jacare, Weidman eller Belfort? Vi snakker om Phil Davis og hans nye avtale med Bellator, Nicolas Dalbys debut på et Brasil-kort og våre norske gutter Thomas Formo, Emil Weber Meek og Håkon Foss på TUF tryouts.

Vi går selvsagt igjennom UFC 186, et kort som fortjent har fått mye pes i media. Det er imidlertid godbiter her for den observante lytter/titter, og vi prøver å gi deg oversikten over hvem du bør se og hvorfor du bør se det. Vil Mighty Mouse cruise til seier nok en gang, eller får vi en overraskelse av Dillashaw-proporsjoner på lørdag?

 

Finn oss på Stitcher
Finn oss på RSS
Finn oss på iTunes

Leave A Comment