Trioen er samlet igjen etter tre uker fra hverandre, og stemningen er het fra første stund.

MMA-Revyen – 15.04.2015 – Episode 97

I episode 97: Gjespet fra Krakow, fantastikortet UFC 200, fighterpsykologi og UFC on Fox 14.

I ukens episode av MMA-Revyen er endelig hele besetningen på plass igjen. Vi starter sendingen med å ta for oss UFC i Krakow, derav Mirko Cro Cop som smått sjokkerende stablet frem et comeback ut av det blå mot Gabriel Gonzaga. Etter seieren har Cro Cop blitt ranket som #15 i tungvekt, og vi diskuterer om den gamle legenden fortjener dette, eller om det er et symptom på forfall i UFCs tungvektsdivisjon. Vi snakker naturligvis om nyheten om at Anderson Silva ønsker å delta i taekwondo under OL i 2016.

I ukens lytterspørsmål behandler vi spørsmål om hvem vi tror Cro Cops neste motstander blir. I tillegg diskuterer vi Gunnar Nelsons nylig kunngjorte kamp mot John Hathaway. Vi snakker om vårt drømmekort til UFC 200, som vi regner med går av stabelen i juli 2016. Vi snakker også litt om fighter-psykologi, og hvem vi mener har de sterkeste og svakeste psykene i dagens UFC. I tillegg svinger vi innom muligheten for tittelimplikasjoner i helgens “eye candy”-kamp mellom Felice Herrig og Page VanZant.

Som alltid går vi i dybden på helgens kommende fightkort. Etter en relativt traust måned serverer Dana White & co endelig litt fyrverkeri under UFC on Fox: Machida vs Rockhold. Vi tar for oss must see-kampene på underkortet, og går selvsagt detaljert gjennom samtlige hovedkortkamper. Vil helgens kort omkalfatre mellomvektsdivisjonen, eller vil det skape nok en blokkade i toppen av divisjonen?

Finn oss på Stitcher
Finn oss på RSS
Finn oss på iTunes

Leave A Comment