Det kleineste post-fight intervjuet i senere historie sitter ved i MMA-Revyen denne uken og inspirerer ukens toppbilde. "F**k man, I just wanna do it again".

MMA-Revyen – 04.03.2015 – Episode 92

I episode 92: Emil Weber-Meek, UFC 184, Ronda Rousey og Kimbo Slice.

I ukens MMA-Revyen starter vi med å prate med Emil Weber Meek som snakker om sin nylig kunngjorte motstander Piotr Danielski den 14. mars. Meek snakker om reisene til ulike MMA-gymmer for å høste teknikker og erfaringer og gleden av å endelig gå kamp igjen. I anledning kampen har Meek også litt breaking news for oss MMA-fans.

Helgens UFC 184 dominerer lytterspørsmålene. Spørsmål vi blant annet behandler er hvem den imponerende Tony Fergusons neste motstander bør være og om Josh Koscheck bør legge opp. Holly Holms debut i UFC er også noe vi diskuterer. Videre tar vi for oss «freak fight»-kategorien der 41 år gamle Kimbo Slice og 51-årige Ken Shamrock går kamp mot hverandre.

Ronda Rouseys 14-sekunders submission over Cat Zingano, og hva dette betyr for kvinnedivisjonen, samt Rouseys neste potensielle motstander blir nøye gjennomgått.

Finn oss på Stitcher
Finn oss på RSS
Finn oss på iTunes

Leave A Comment