Emil Weber Meek endelig med ny kamp (foto: MMA-Revyen).

Meek: VG sender kampen mot Piotr Danelski 14.mars

Vises kampen på en av Norges største plattformer kan det signalisere vendepunkt for norsk MMA.

Saken er blitt oppdatert. Da MMA-Revyen lyktes i å få kontakt med representanter for VGTV avkreftet de live-sending.

– Jeg fikk akkurat en telefon før vi begynte intervjuet om at det blir live-stream på vg.no, forteller Meek, som forbereder seg på retur til konkurranse etter mer enn et år på hylla.

Emil Meek kunne droppe nyheten i intervju med MMA-Revyen i går. Kampen den 14. mars der han møter Piotr Danelski i den polske organisasjonen Berserkers Arena har vært offisiell i litt over en uke, men først nå kunne han bekrefte at dette blir tilgjengelig på en av Norges største digitale plattformer. Utenfor dette er det få detaljer å kunne rapportere. Det ble tidligere rapportert at dette skjer live, men kilder forteller MMA-Revyen at formatet ikke er klart enda.

Publikum har tidligere hatt muligheter til å se Emil Meek gå kamp live ved flere anledninger. Da han gikk kamper for European MMA hadde organisasjonen TV-avtale med Viasat Sport. Senere, da han konkurrerte for Superior Challenge i Sverige hadde publikum mulighet til å kjøpe online pay-per-view. Selv om detaljene rundt vg.no sendingen fortsatt er uklare, blir dette høyst sannsynlig første gang Meek konkurrerer på en åpen platform, uten en betalingsvegg som hindrer sofaseerne.

VG.no er Norges største nettavis med mer enn 2.4 millioner lesere og eksponeringen kan bli enorm for Meek, som legger til at alle er jo innom vg.no på ett eller annet tidspunkt i løpet av dagen.

Visningen av kampen markerer et høydepunkt for Meeks profesjonelle karriere, og kan også signalisere et vendepunkt for norsk MMA. Eksponeringen av kampen kan ligge an til å slå alle rekorder hva gjelder oppmerksomhet for en MMA-kamp med en norsk deltager.

Kilder forteller MMA-Revyen at detaljene rundt kampen fortsatt er uklart. MMA-Revyen kommer tilbake med mer når detaljer blir tilgjengelig.

Hør hele intervjuet med Emil Meek på episode 92 av MMA-Revyens podcast.

Les også: Thomas Formo levler opp, han snakker om erfaringer i nedetid, ny kamp og TUF Trondheim.

Thomas Formo om ny kamp, erfaringsøkning i nedetid og TUF Trondheim.

Thomas Formo om ny kamp, erfaringsøkning i nedetid og TUF Trondheim.

Leave A Comment