Foto: Andreas Roaldsnes/MMA-Revyen

Mohsen Bahari trer inn mot KSWs weltervektsmester på under en ukes varsel

Får kamp til tross for utsatt Cage Warriors 75. – En stor mulighet for meg, sier Bahari.

Cage Warriors meldte nylig at toppsjefen for selskapet, Graham Boylan, hadde levert sitt oppsigelsesbrev til styret. Boylan begrunnet avgjørelsen med ønsket om å begynne et nytt kapittel i karrieren, og takket alle involverte for å “ha gjort CWFC til Europas ledende MMA organisasjon”, rapportert av MMAjunkie.

Følgene for nyheten var blant annet at Cage Warriors utsetter sitt arrangement den 28. mars, CWFC 75, på ubestemt tid. Alle fightere signert til Cage Warriors, inkludert Mohsen Bahari, som skulle møte Jake Bostwick, ble tilbudt en mulighet til å få et ett-kamps unntak for kontrakten med organisasjonen. Det tilbudet har Mohsen benyttet seg av.

Kampen kan ses på online PPV via KSWTV.com fra klokka 19 lørdag. 21.februar. 

Redder hovedkampen i KSW 30

Lørdag 21. februar, om bare to dager, trer Bahari inn for å dekke inn et hull i den polske organisasjonen KSW sin hovedkamp på KSW 30. Eventet mistet en av to utøvere i hovedkampen, en tittelkamp om weltervektsbeltet, der Borys Mankowski plutselig mangler en utfordrer.

Mankowski er definitivt en mann man må respektere, men det er jeg også. – Mohsen Bahari

– Kampen foregår i catchweight på 80 kilo. Det betyr at dette ikke blir en kamp for tittelen, men det passer meg godt. Jeg er heller ikke forberedt på en fem runders kamp, forteller Mohsen i ukas episode av MMA-Revyen.

I utgangspunktet ble Jack Hermansson tilbudt kampen, men så ombestemte matchmakerne i KSW seg. Kampen ble heller tilbudt Mohsen Bahari.

– Jeg er i form. Jeg er vanligvis ikke typen til å ta kamper på kort varsel, men omstendighetene er slik at dette er en god mulighet.

Fjær i hatten

KSWs weltervektsmester, Borys Mankowski, er en rutinert motstander, og relativt ung, med en statistikk på seksten seire, fem tap og en no contest.

– Han er tøff. Samtidig har han gått alle kampene sine i Polen, og sannsynligvis blitt bygget opp tidlig i karrieren. Han har ikke fått den tøffeste motstanden tidlig, mens senere når han har fått det så har det ikke gått så bra.

De senere kampene han har gått har han både møtt tøff motstand og gjort det bra, forteller Mohsen, så han er definitivt en motstander man må respektere.

– Men det er jeg også, ler Bahari.

Polske KSW må regnes som nest størst i Europa etter Cage Warriors, og weltervektsmesteren deres er en kvalitetsmotstander for Mohsen Bahari.

– Det er absolutt en stor fjær i hatten, og en seier mot Borys Mankowski vil definitivt gi en stor effekt for karrieren min fremover.

Stor utvikling i vente for Frontline

Jack Hermansson har ikke fått satt opp kamp enda, mens CWFC har nedetid, men Mohsen Bahari kan røpe såpass at Frontline Pro gjengen er på vei inn i en spennende utvikling, og kommer tilbake med store nyheter fremover.

– Det er mye som skjer nå, men jeg kan ikke si så mye mer enn det. Jeg kan trygt si at det blir veldig spennende fremover.

Kampen mot Borys Mankowski streames på KSWTV.com, og MMA-Revyen kommer tilbake med mer om utviklingen rundt Frontline Pro Team når mer informasjon blir tilgjengelig.

Leave A Comment