MMA-Revyen – 25.02.2015 – Episode 91

I episode 91: UFC Bigfoot vs Mir, Thomas Formo og UFC 184.

I ukens MMA-Revyen starter vi med å se tilbake på UFC Fight Night Bigfoot vs Mir der hele 10 av 11 underdogs vant kampen sin. Vi har også pratet med Thomas Formo som lenge har vært ufrivillig kampløs. Ventingen er heldigvis over, da Formo er klar for ny kamp 14. april under Trophy MMA.

Vi behandler også flere lytterspørsmål i vårt lyttersegment. Deriblant sannsynligheten for at Ronda Rousey klarer å ta armbar på Cat Zingano når de går hovedkamp til helgen under UFC 184. Videre vil vi  vurdere kortet fra topp til tå og tippe utfallet på kampene på hovedkortet. Har f.eks Holly Holm det som skal til for å forsvare seg mot et eventuelt nedtakningsforsøk? Vi vil også avslutningsvis vurdere hva det betyr for UFC og fremtiden til kvinne-MMA at et PPV for første gang er toppet av profiler som Holly Holm og Rousey.

Finn oss på Stitcher.
Finn oss på RSS.
Finn oss på iTunes

Leave A Comment