MMA-Revyen – 21.01.2015 – Episode 86

I episode 86: Conor-show, Mohsen Bahari og Sverre i Sverige.

I ukens MMA-Revyen har vi med oss Cage Warriors-fighter Mohsen Bahari, og tar en gjennomgang av UFC Fight Night Boston og Conor McGregors sjanser mot José Aldo. Mohsen Bahari har også signert for ny kamp, og vi hører hvordan han skal bryte ned briten Jake Bostwick i London 21. mars.

I lytterspørsmålsdelen møter gamledager nåtiden, og vi snakker om at både Mirko Cro Cop og Kimbo Slice skal gjøre comeback i ledende promosjoner. Vi tar også tak i (det vi antar er) Bellators markedsstrategi, og spør oss om freak-fights er veien å gå for Scott Coker og kompani.

UFC skal nok en gang til Sverige, og MMA-Revyen har en mann på plass. Vi tar for oss de viktigste kampene, og går i dybden på både Davis vs Bader, Hendo vs Mousasi, og selvfølgelig vår alles Alexander Gustafsson sitt møte med Anthony Rumble Johnson.  Blir helgen stadionevent, den nest største i UFCs historie, en total eufori eller en fullstendig depresjon?

Finn oss på Stitcher.
Finn oss på RSS.
Finn oss på iTunes

Leave A Comment