MMA-REVYEN – 14.01.2015 – EPISODE 85

I episode 85: Nettavisens Martin Busk, de overraskende utviklingene i weltervektdivisjonen og UFC Fight Night Boston

I ukens MMA-revyen har vi med oss Nettavisens MMA-journalist Martin Busk, og snakker med han om Jones’ kokainskandale, legalisering av proffboksing og fenomenet Conor McGregor.

I lytterspørsmålssegmentet tar vi naturligvis opp Jon Jones-saken, og utviklingene her. Vi snakker også om stakkars Rory MacDonald, som ikke kan sies å være annet enn på riktig sted til feil tid. Vi får et noe kåseribasert innlegg angående svenske utøveres potensielle år i 2015, og toucher innom både hypetoget til Uriah Hall og lønningen til Nate Diaz.

UFC Fight Night Boston står for døren, og vi navigerer deg gjennom hva du har lyst til å se, og hvorfor. Kan Conor McGregor vinne overbevisende, eller er MMA-gudene så onde at de gir seieren til Siver, og tuller til hele UFCs plan for 2015?

Finn oss på Stitcher.
Finn oss på RSS.
Finn oss på iTunes

Leave A Comment