MMA-Revyen – 07.01.2015 – Episode 84

I episode 84: UFC 182, Jon Jones tatt for kokainbruk og oppsummering av årets overraskelser i 2014

I ukens MMA-revyen snakker vi om UFC 182 og hendelsene rundt, som naturligvis var sterkt preget av tittelkampen mellom Jon Jones og Daniel Cormier.


Som mange av lytterspørsmålene omhandlet tar vi for oss den sjokkerende nyheten om at Jon Jones testet positivt for kokain i desember og hva det betyr for Jon Jones’ ettermæle og UFC generelt. Vi svarer også på hvem vi tror mister beltet sitt først i UFC i 2015.


Mot slutten tar vi et velfortjent tilbakeblikk på det UFC karakteriserer som et katastrofeår, der vi tar for oss noen av de mest overraskende hendelsene. I studio har vi med oss MMA-Norway redaktør Tarjei Nymark Mørkve.

Finn oss på Stitcher.
Finn oss på RSS.
Finn oss på iTunes

Leave A Comment