MMA-REVYEN – 17.12.2014 – EPISODE 83

I Episode 83: proffbokselegalisering, UFC-søksmål og Jones vs Cormier

I ukens episode av MMA-Revyen tar vi for oss den intensive UFC-helgen som ligger bak oss, og drøfter hvorvidt den nyinnførte vektdivisjonen i UFC har potensiale til å bli en hit.Den noe fargeløse Carla Esparza slo fyrverkeriet Rose Namajunas, men er dette egentlig en blessing in disguise (eller som Torstein ville sagt: blessing in the skies). Vi tar for oss hvorvidt Junior dos Santos bør fortsette å ta så mye juling, og hvordan Stipe Miocic ikke egentlig tapte noe i den kampen.


Vi går også innom årets gladnyhet for kampsportinteresserte: Legaliseringen av proffboksing i Norge. Er dette årets julegave, eller må vi la champagnen ligge på is litt til? Det omfattende søksmålet mot UFC blir naturligvis også et tema, og vi spør oss om hvordan dette vil påvirke den jevne MMA-fan.

Lytterspørsmålene denne uken dreier seg om uromomentet Nate Diaz. Han har hatt en tøff uke med både bomming på vekt, no-show på åpen treningsøkt og forlating av intervjuer. Er Nate fortsatt en faktor i lettvekt, eller prøver han bare å komme seg ut av organisasjonen?

Vi snakker selvfølgelig litt om kortet som går i Brasil i helgen, med et naturlig fokus på Lyoto Machida mot CB Dollaway og Renan Barao mot Mitch Gagnon. Blir Dollaway og Gagnon matet til ulvene, eller får vi nok en overraskelse på lørdag?

MMA-Revyen tar en velfortjent (?) juleferie etter denne sendingen, og har derfor sett seg nødt til å snakke om nyttårsgaven Jones mot Cormier. Denne gavepakken av en kamp kan fort vise seg å bli noe mer ensidig enn praten i forveien, skal vi tro redaksjonen.

 

Finn oss på Stitcher.
Finn oss på RSS.
Finn oss på iTunes

Leave A Comment