MMA-REVYEN – 10.12.2014 – EPISODE 82

For mye å ta tak i denne uken i MMA-Revyen. Vi er utslått, men mer er i vente, som UFC on Fox 13 og TUF-finalen.

I ukens episode av MMA-Revyen diskuterer vi herligheten UFC 181s vinnere og tapere. Hvem er neste for Pettis og Lawler? Bør UFC gå for en trilogi, eller fortjener Rory MacDonald omsider en tittelkamp? I tillegg tar vi opp de teknologiske nyvinningene Fight Pass har gjort, og diskuterer i hvor stor grad dette påvirker den jevne MMA-fan.

I lytterspørsmålsdelen dreier det seg om CM Punk, og hans inntog i UFC. Er dette en fornærmelse mot etablerte fightere, eller en helt legitim signering? Vi tar også opp Joe Rogans opptreden i The Fighter & The Kid-podcasten, og hans formaning til Brendan Schaub. Nok en lytter har sendt inn et høyt lytterspørsmål om Anderson Silva og Nick Diaz, noe vi naturligvis må ta for oss.

Denne helgen er det både finale i The Ultimate Fighter sesong 20, og UFC on Fox. Vi snakker om veien til TUF 20-finalen, samt tar for oss de viktigste kampene på UFC on Fox 13. Et tungvektspreget kort som vil avgjøre mye av divisjonens fremtid i 2015.

Finn oss på Stitcher.
Finn oss på RSS.
Finn oss på iTunes

Leave A Comment