MMA-Revyen – 03.12.2014 – Episode 81

Uniformkrav i UFC (og MMA-Revyen!), UFC 181-diskusjoner, Joachim Hansens forrige kamp og intervju med Emil Weber Meek.

I ukens episode av MMA-Revyen diskuterer vi Joachim Hansens kamp i Superior Challenge, der han gikk på sitt andre strake knockout-tap. Hva er veien videre for Hansen? Er det noen fremtid i Superior Challenge, eller bør han signere for
en større promosjon?

MMA-Revyen har vært i Trondheim og besøkt Emil Weber Meek hos MMA Trondheim. Etter et stille og skadepreget år er Emil igjen klar, og hans korrespondanse med UFCs Joe Silva har gitt han en klar plan for hva som bør skje videre.

UFC 181 står på trappen og vil inn, og vi har selvsagt viet rikelig med tid til dette.  To tittelkamper, to tungvektskamper og en gammel kjenning revyen har et klassisk elsk/hat-forhold til preger et svært stjernespekket kort. Hvem holder beltene i
lettvekt og weltervekt på søndag morgen?

Lytterspørsmålene tar for seg alt fra Nick Diaz-utopier til UFCs sponsoravtale med Reebok (med påfølgende uniformkrav), samt en liten tur innom bråket i Roufus Sport.

Finn oss på Stitcher.
Finn oss på RSS.
Finn oss på iTunes

Leave A Comment