MMA-Revyen – 25.11.2014 – Episode 80

Superior Challenge til helgen, fjærvektsdiskusjoner og Brock Lesnar.

I ukens episode av MMA-Revyen diskuterer vi helgens UFC Fight Night i Texas, der Frankie Edgar overkjørte Cub Swanson og tok en rekordsen submissionseier. Hvordan ser tittelbildet ut nå når de to nærmest Jose Aldo i ranking også har tapt mot ham? Blir det rematchbonanza, eller får Conor McGregor sjansen dersom han slår Dennis Siver?

Den norske MMA-legenden Joachim Hansen går for fjærvektsbeltet mot Diego Nunes i Superior Challenge til helgen, men hva betyr et belte i den organisasjonen? I hvilken kontekst skal vi se denne kampen mellom “Hellboy” og “The Gun”?

Lytterspørsmål denne uken kretser rundt Brock Lesnars svære gravitasjonspunkt, kvinnelig stråvekt og Jon Jones duchyness/underholdningsverdi.

Kommentarer og spørsmål til denne og neste ukes sending til kontakt@mmarevyen.com

Finn oss på Stitcher.
Finn oss på RSS.
Finn oss på iTunes

Leave A Comment