Nordmenn i aksjon, reaksjoner på #TheTimeIsNow, og et essay om MMA-stigmaet.

MMA-REVYEN – 19.11.2014 – EPISODE 79

Nordmenn i aksjon, reaksjoner på #TheTimeIsNow, og et essay om MMA-stigmaet.

I ukas MMA-Revyen: Vi legger bak oss en uke med en helg spekkfull av store MMA-events. I den anledning snakker vi om Mohsen Baharis kamp mot Dalby og Alexander Jakobsens seier i Latvia. Samtidig går praten om Fabricio Werdums knockout mot Mark Hunt og Kelvin Gastelum sterke seier mot Jake Ellenberger.

Vi går gjennom lytterspørsmål, deriblant våre tanker om UFCs store pressekonferanse  #TheTimeIsNow om året 2015, kvinnelig stråvekt og UFC og stadioneventer. Vi bruker også mye tid på et tilsendt essay om en problemstilling som berører mange norske MMA-fans, nemlig MMA-stigmaet. Hvordan skal man gå dette i møte?

Spørsmål eller kommentarer til sendingen til kontakt@mmarevyen.com

Finn oss på Stitcher.
Finn oss på RSS.
Finn oss på iTunes

Leave A Comment