Fra venstre: Torstein Sandaa-Johansen, Alexander Jacobsen, Andreas Roaldsnes.

MMA-Revyen – 03.11.2014 – Episode 77

To Fight Nights til helgen, Conor McGregor dominerer lytterspørsmål og gjest i studio er Alexander Jacobsen.

Gjest: Alexander Jacobsen.

I ukas MMA-Revyen: Podcasten en mandag, som kompensasjon for sykdom sist uke, og sendingen bærer kanskje preg av at det er fem måneder siden sist vi var i studio. Pratesjuke går vi gjennom spørsmål og emner innsendt fra lytterne. Hva kommer i lettvekt etter Melendez/Pettis, hva skal lytterne egentlig tro om Conor McGregor, og hvilket comeback er det egentlig vi skal vente av Anderson Silva?

Pro-fighter Alexander Jacobsen kommer i studio og snakker om den kommende kampen sin den 15.november mot hjemmefavoritt Zans Barzukovs i Latviske Gigant Fights 3, veien tilbake etter debuten, fightermentalitet og mye annet. Han kom nettopp hjem fra et opphold i danske Rumble Sports.

UFC er tilbake fra tørkeperioden, og serverer to ganger Fight Pass Fight Nights den kommende helgen. Vi sorterer den kjipe klinten fra den deilige hveten, eller var det omvendt?

Gutta teaser i tillegg MMA-Revyens første lytterkonkurranse, og premiene inkluderer blant annet Mohsen Bahari T-skjorter (som Andreas er avbildet i over). Spørsmål eller kommentarer til kontakt@mmarevyen.com.

Finn oss på Stitcher.
Finn oss på RSS.
Finn oss på iTunes

Leave A Comment