MMA-Revyen – 28.05.2014 – Episode 73

I denne ukas MMA-Revyen: Vi har problemer med å la støvet fra UFC 173 legge seg. TJ Dillashaw møtte opp og var overlegent bedre enn Baronen Renan Barao, DC gruset Hendo og Robbie Lawler fyrer egen hype mot Jake Ellenberger. Vi ser over sommer schedulen til UFC, og markerer ned noen favoritter. UFC 175 ligger som en foreløpig favoritt, den 5. juli, men Lawler vs Brown i slutten av juli ligger på en knepen nummer to. UFC kjører dobbelt løp i helgen og vi kan prøve oss på 24 kamper etter hverandre. Hvor får vi de mest interessante kampene? Brasil eller Berlin, og hvor langt har MMA kommet i Tyskland? Lytterkontakt går denne uken på hvem som har oppskriften mot DC, samt største upset i UFCs historie. Vi tar deretter en tur innom Se-og-Hør-Revyen, og snakker om Ronda Rouseys nye type. Spørsmål og kommentarer til mma@srib.no

Leave A Comment