MMA-Revyen – 19.05.2014 – Episode 72

Gjest: Mohsen Bahari I denne ukens episode av MMA-Revyen prøver vi å skille ut det gode fra det dårlige ved Bellator MMAs første Pay Per View. Ortiz is Back! Rampage og King Mo ser ut til å ville ha enda en kamp, etter en skuffende slutt og Will Brooks er nå tredje mann i Alvarez-Chandler-ekteskapet. Hvor går veien videre for Bellator? Midtveis i episoden hører vi fra en av Norges ledende MMA-utøvere, Mohsen Bahari, som møter tidligere UFC-fighter Benny Alloway i Cage Warriors 69 7. juni i London. Vår reporter Sverre Humberset Hagen rapporterer fra Frontline Pros treningslokaler i Oslo. UFC 173 setter opp en mengde relevante toppkamper i TJ. Dillashaw mot Renan Barao og Daniel Cormier mot Dan Henderson, men kan det være de blir overkjøringer, og hvorfor viser man så lite respekt for MMA-gamet til Jake Ellenberger når han møter tidligere tittelutfordrer Robbie Lawler? Spørsmål og kommentarer til mma@srib.no

Leave A Comment