MMA-Revyen – 14.05.2014 – Episode 71

Gjest: Jack Hermansson I denne ukens MMA-Revyen snakker vi oss gjennom Matt Browns gjennombrudd som UFC-stjerne fra UFC Fight Night 40. Et kort som i utgangspunktet var relativt sexy ble eksepsjonelt bra, med mange avslutninger og spennende kamper. Vi ser på fremtiden til de mest aktuelle, både positivt og negativt, som Eddie Wineland, Daron Cruickshank og The Immortal Matt Brown. Jack Hermansson møter Norman Paraisy i en kamp om CWFCs middleweight-belte den 7. juni. Tittelsjansen er en enorm mulighet for Hermansson og norsk MMA og inkluderer spennende kamper for Mohsen Bahari og returen til Simeon Thoresen. Kollega Sverre Humberset Hagen møter Hermansson på Frontline Academy. Ukens lytterkontakt setter fokuset på Bellators Pay Per View, som ikke har noe form for flaks frem til nå (og Andreas, Torstein og lytterne ser ut til å tilskrive alt dårlig Bellator-karma). Spørsmål eller kommentarer til mma@srib.no

Leave A Comment