MMA-Revyen – 30.04.2014 – Episode 69

I denne ukens MMA-Revyen handler det aller meste om UFC 172, der Jon Jones forsvarte lett-tungvektstittelen for sjuende gang, denne gang mot en muligens overhypet Glover Teixeira. UFC promoterte kortet som det mest stacked card ever, og selv om vi alle så gjennom promoterbløffen, skuffet kortet ikke i det minste. Vi ser også på middleweightdivisjonen etter Luke Rockholds overbevisende seier mot Tim Boetch og prøver å leke matchmaker.

Episoden starter som vanlig med poll og lytterspørsmål, og vi spør lytterne om auraen av uovervinnelighet er tilbake for Jon Jones, hvem som kan slå ham av utfordrerne hans fremover og snakker om Gunnar Nelsons neste kamp, på Dublin-kortet i juli.

Spørsmål eller kommentarer til mma@srib.no
www.mmarevyen.no

Leave A Comment