MMA-Revyen – 23.04.2014 – Episode 68

I denne ukens MMA-Revyen børster Andreas og Torstein av seg ring rust, med bare to podcaster på fire uker. Studio jitters legges bak gjennom en oppsummering av all MMA-actionen vi ikke har fått snakket om på to uker. Tim Kennedy og Fabricio Werdum skiller seg aller mest ut, i det begge taler skeptikerne midt i mot og vinner respektive kamper på TUF Nations finale og UFC on FOX 11. Til helgen kommer “UFCs mest stackede kort noensinne”, i følge Dana Whites videoblogg, men er Glover Teixeira egentlig en verdig motstander for Jones? Hvem av Anthony Rumble Johnson og Phil Davies kan klatre i stigen og stille seg bak Gustafsson og DC i køen for tittelsjansen? Vi starter som vanlig med lytterspørsmål, der Bispings fremtid diskuteres og er det egentlig lurt å henge lightweight på tørk, når Pettis møter Melendez i TUF-maskineriet? Sprørsmål og kommentarer til mma@srib.no

Leave A Comment