MMA-Revyen – 19.03.2014 – Episode 65

Gjest: Mohsen Bahari I denne ukas MMA-Revyen diskuterer vi weltervekt-divisjonens store show, UFC 171. Hendricks og Lawler gikk en utrolig kamp, men Hendricks ble for sterk. Resten av topp-ti kampene ga mange svar om divisjonen, men samtidig dukker mange nye spørsmål opp. Til helgen, lørdag 22. mars, er det duket for Cage Warriors store skandinaviske inntog. Ballerup Super Arena er vert for CWFCs weltervektstittelkamp CW 66, der Mohsen Bahari er co-main-event mot Bruno Carvalho. Vi snakker med Mohsen om framtida, Frontline Pro og antidoping. I ukas poll denne uka diskuterer vi hvem som fortjener å møte Johny Hendricks fremover, og vi hører lytternes syn på hvem de håper får sjansen. Spørsmål og kommentarer til mma@srib.no Alt innhold på www.mmarevyen.no

Leave A Comment