MMA-Revyen – 19.02.2014 – Episode 61

Gjest: Gunnar Nelson I denne ukas MMA-Revyen diskuterer vi UFC 170, som flyr under radaren for mange fans. Hva kan McMann komme med som Rousey ikke har sett og har ukjente Patrick Cummins bitt over for mye? Fight Night Jaragua Del Sol hadde et sett med spennende kamper, men underholdningsmessig falt mye gjennom. Kortet tangerte rekorden for antall decisions med forrige UFC-kort. Finnes det en trend? European MMA 8 går av stabelen lørdag den 22. februar, og Thomas Formos kamp går klokka 2230 på Viasat Sport eller viaplay. Vi går gjennom hovedkortet. Gunnar Nelson er ubeseiret i UFCs weltervektsdivisjon, og møter Omari Akhmedov den 8. mars i London. Vi snakker med den ukonvensjonelle fighteren om vekt, skader og game-plan mot tunge motstandere. Ukas lytterkontaktsegment gav lytterne mulighet til å si hva de synes om Ronda Rousey og Lyoto Machida, oog ukas spørsmål handler om GSP mot Anderson Silva. Fortsatt en mulighet? Spørsmål og kommentarer til mma@srib.no mmarevyen.

Leave A Comment