MMA-Revyen – 12.02.2014 – Episode 60

Gjest: Thomas Formo I denne ukens utgave av MMA-Revyen snakker vi gjennom UFCs Fight Night 36, der Gegard Mousasi møter Lyoto Machida i en mulig tittel-eliminasjon og lurer på om Jacare kan komme seg forbi en taktisk Francis Carmont. Thomas Formo, norsk pro-fighter kjent fra MMA Studio på TV2 Zebra, er med oss på telefon for å snakke om hans kommende kamp mot Harun Kina på EUMMA8, og om ståa i både norsk og skandinavisk MMA. I den nye spalten “Aktuell Fighter” fører Victor Carlsen oss gjennom historien til Gegard Mousasi, en av verdens såkalte “underrated fighters”. I ukas lytterkontakt måler vi interessen for de kommende kampene nordmenn skal gå på både CWFC og EUMMA, og hvor rettferdig er det egentlig at Jose Aldo må gi fra seg beltet før han utfordrer Pettis for lettvektsbeltet? Spørsmål eller kommentarer til mma@srib.no mmarevyen.no

Leave A Comment