MMA-Revyen – 05.02.2014 – Episode 59

Gjest: Jack Hermansson I denne ukas MMA-Revyen snakker vi om UFC169, som ikke bare slo rekorden for flest dommeravgjørelser i UFC, men som også så UFCs to brasilianske mestre forsvare tittelene sine, hva er veien videre for vinnerne og taperne? Vi får også besøk av kollega Jørgen Thue, og gjennom spalten PanoraMMA skal vi snakke om ståa i skandinavisk MMA. Mye har skjedd den siste tiden, fra nysigneringer til nye events på skandinavisk jord. Hva har dette å si for norske MMA-fans? En av Cage Warriors nye signeringer er norsk-svenske Jack Hermansson. MMA-Revyens Sverre Humberset Hagen møtte fighteren hos Frontline Pro Team i Oslo. Sendingen starter som vanlig med lytterspørsmål og ukas poll. Vil pensjonerte MMA-utøvere bli kjempegode poengdommere, og hva er lytternes topp 5 P4P? Spørsmål eller kommentarer til mma@srib.no mottas med glede. mmarevyen.no

Leave A Comment