MMA-Revyen – 23.10.2013 – Episode 47

I denne ukens MMA-Revyen: Vi prøver å guide deg gjennom UFC 166 uten å miste oss selv i tåken av awesomeness. Vi går i dybden på de fleste kampene, men tar også opp viktige temaer som hvorfor to utøvere må ofre helsa for at vi skal finne den «fight-of-the-year»-verdig, og hva som skal til for å stoppe en kamp i Texas. Vi vurderer Cain Velasquez sin fremtid nå når han for evig tid (kanskje) har vist hvem som er best mellom han og JDS, samt at vi spekulerer i fremtiden til lightweigh og spør oss hvorfor TJ Grant nå tok et steg tilbake uten å gjøre noe. Vi fortsetter serien MØT LANDSLAGET, og denne gangen snakker vi med Joakim Tollefsen fra Frontline Academy, som er 4-0 i amatør ifølge Sherdog.com. Han er en av få som kom direkte inn på landslaget, og skal slåss i weltervekt. Vi starter som vanlig sendingen med feedback fra lytterne, og prøver å gi Cain Velasquez et kallenavn.

Leave A Comment