MMA-Revyen – 16.10.2013 – Episode 46

Gjester denne uken: Emil Weber Meek, Thomas Robertsen, landslagsutøver i middelvektsklassen fra Sarpsborg Chi / Free Fight MMA, Eivind Windsrygg og Alexander Jacobsen. I denne ukens utgave av MMA-Revyen hører du intervju med Emil Weber Meek etter seieren mot Jose Martin Reis (Tato Primera) i SH8 og om kampen mot Åke Bergvall i Superior Challenge. Vi snakker om presset rundt UFC, fremtiden i MMA Trondheim og det kommende kortet til Superior. Dessuten fortsetter serien “MØT LANDSLAGET” og denne uken hører vi fra middelvekter Thomas Robertsen fra Sarpsborg Chi Kickboksing og Free Fight MMA. Vi skal analysere den kommende herligheten som er UFC 166, der Cain Velasquez møter Junior Dos Santos. For å hjelpe oss med dette er MMA-Revyen-ringrev Eivind Windsrygg fra Bergen Grappling og Alexander Jacobsen, Norgesmester i boksing og MMA-prospekt. Vi starter sendingen med ukas poll og ukas lytterspørsmål.

Leave A Comment