MMA-Revyen – 02.10.2013 – Episode 44

I denne ukas utgave av MMA-Revyen tar vi tak i UFCs overraskende kutt av topp-ti middelvekter Yushin Okami, og diskuterer UFCs kuttpolicy generelt. Ikke bare kutt trenger seg frem i uka som gikk, da Sergio Pettis er nysignert til UFCs bantamweight-divisjon. Hvilken type divisjon begir Pettis den yngre seg inn på? Du får også høre en ny utgave av spalten “Pensjoner deg for helvete”, og denne gangen er det en slugger som skal i ilden. Du kan også høre intervju med MMA-Trondheims Thomas Formo etter seieren hans og den historiske tv-sendte kampen hans mot Timon Becker i EUMMA6 MØT LANDSLAGET fortsetter også og denne uken snakker vi med Ole Johnny Eriksen fra Miller’s Martial Arts og Christoffer Darre fra Sarpsborg Chi og Free Fight MMA. Som vanlig starter sendingen med lytterspørsmål og ukas poll. Spørsmål eller kommentarer til sendingen kan rettes til mma@srib.no, og settes som alltid stor pris på.

Leave A Comment