MMA-Revyen – 25.09.2013 – Episode 43

Denne uka i MMA-Revyen: Gjesteprogramleder fra MMA-Norway, Tarjei Nymark Mørkve (senere i episoden kjent som “The Bulk”) hjelper revyen å dissikere, analysere og hylle jordskjelvet i MMA, kjent som UFC 165. Vi tar som vanlig tak i spørsmål og kommentarer fra lytterne, der vi blant annet er tvungen til å rangere Gustafsson vs Jones på egen fight-of-the-year-liste, og spekulerer om rematch er veien å gå. Senere i sendingen hører du intervju med Thomas Formo om kampen han skal gå torsdag 26. september, i EUMMA. Revyen diskuterer i etterkant fremtiden til de mest populære proffene i Norge. Du får også en grundigere gjennomgang av UFC 165 mot slutten av sendingen. Svært mange fightere imponerte, inkludert monsteret Renan Barao, Nurmagomedov og Brendan Schaub. Hva er neste utfordring for dem?

Leave A Comment