MMA-Revyen – 18.09.2013 – Episode 42

Denne uken i MMA-Revyen: Vi skal snakke om den nylig annonserte tittelkampen i lettvektdivisjonen mellom nykronet konge Anthony Pettis, og den noe overraskende Josh Thompson. Vi skal også ha premiere på ny spalte, som heter “Pensjoner deg, for faen.” Midtveis i podcasten fortsetter intervjuserien ”Møt landslaget”, og denne uken har vi snakket med lettvekter Liridon Krasniqi fra Hønefoss Fight Gym, og fjærvekter Sara Kruge Nossen fra Oslo Fight Center. I tillegg til det har Andreas Roaldsnes snakket med Emil Weber Meek om hans kamp på lørdag i Strength & Honor Championship (SH8). I siste del av sendingen skal vi selvfølgelig snakke masse om det kommende UFC-kortet, nemlig UFC 165 fra Toronto, Jon Jones mot Aleksander Gustafsson. Spørsmål eller kommentarer til podcasten rettes til mma@srib.no eller via facebook.com/MMARevyen

Leave A Comment