MMA-Revyen – 11.09.2013 – Episode 41

I denne uken i MMA-Revyen: Vi tar spørsmål fra lytterne (send til mma@srib.no) som resulterer i en lengre diskusjon om tungvekternes fremtid i UFC, og ukas poll avslører at de fleste betviler legitimiteten i det å gi Glover Teixeira tittelsjanse mot vinneren i Jones vs Gustafsson-kampen. Den nyeste TUF-episoden diskuteres, og vi tar verdien til et interim-belte opp til debatt. I denne episoden starter vi også serien “Møt Landslaget” og gir deg intervjuer med to av de klarerte utøverne i det norske MMA-landslaget. Nikita Murphy (Fighters Lab) konkurrerer i Strawweight og Eivind Kjønsvik (MMA Trondheim) går i lett tungvekt. Vi avslutter med å oppsummere de viktigste kampene i UFC FN 28, der Glover Teixeira møtte Ryan Bader. Lytterspørsmål/kommentarer? Send til mma@srib.no, eller som beskjed på facebook.com/MMARevyen

Leave A Comment